Boršč je nejoblíbenější ruská polévka a připravuje se na vícero způsobů. Boršč zahuštěný Hraškou je výživná přesnídávková polévka. Maso v polévce můžeme nahradit Klaso klobásou nebo uzeným tofu nakrájeným na kostičky.

 

Číst dál: Boršč zahuštěný Hraškou

Kategorie: Polévky a guláše

 

 Čočková polévka podle pravdivých zvyklostí nosí penízky, ale hlavně v zimě pěkně zahřeje a velmi si na ní pochutnáte!

Číst dál: Čočková polévka zahuštěná Hraškou

Kategorie: Polévky a guláše

 

Bramboračka má stálé místo na našem stole. Je snadná na přípravu a přitom výživná. Obzvláště když jí můžeme vylepšit čerstvě nasbíranými houbami nebo místo jíšky z bílé mouky použijeme na zahuštění HRAŠKU.

Číst dál: Bramboračka zahuštěná Hraškou

Kategorie: Polévky a guláše

 

Při přípravě letních polévek využijeme zeleninu, kterou máme právě po ruce. Zahustíme-li polévku Hraškou, získáme jemnou výživnou polévku.

Číst dál: Letní polévka zahuštěná HRAŠKOU

Kategorie: Polévky a guláše

 Tato polévka je velmi rychlá, výživná a sytivá. Zvyšujeme podíl luštěnin ve svém jídelníčku (mělo by se jíst 20 kg na osobu a rok , ale podle statistiky se jí pouze 1 kg na osobu a rok) a navíc úprava Hrašky nenadýmá.

Číst dál: Hráškový krém z HRAŠKY

Kategorie: Polévky a guláše

TOPlist

Dobrý den