Lucie Tomášková vás naučí v pořadu Sama doma nádivku bez vajec s Hraškou

První část - příprava                                                                                                                   

Druhá část - dokončení

Sama-doma-nadivka-1-130328Sama-doma-nadivka-2-130328

Karbanátky jsou českou klasikou, jedná se výborné, zpravidla o levné a nenáročné jídlo s velku škálou variací. Vyzkoušejte zelné karbanátky s Hraškou smile

Ingredience:

150 g
Hraška
50 ml
voda
300 g
zelí, nastrouhané a trošku podušené
35 g
rukola
3 lžíce 
lněného semínka
 
koření na mleté maso
   


Pracovní postup:

Vše smícháme dohromady a vytvarujeme karbanátky. Karbanátky pečeme ve větší vrstvě tuku na pánvi, nebo v troubě. Servírujeme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Dobrou chuť

 

 

Kategorie: Recepty paní Lenky

TOPlist

Dobrý den